Vlaanderen: 123Focus werft fotografen en verkoopadviseurs aan

123 Focus werd door Google aangesteld als officiële agent in het kader van het project Google StreetView.

Dit project geeft internetgebruikers de kans om met fotografische 3D-opnames de straat op te gaan. Sinds mei 2013 biedt Google handelszaken en ondernemingen ook de kans om met dezelfde technologie een virtueel bedrijfsbezoek te maken en het aan hun Google-bedrijfsfiche op Google, Google Maps, Google+ en Google Local toe te voegen. Dat kan enkel via een bureau van officiële, door Google gecertificeerde fotografen.

Met meer dan 280 tevreden klanten sinds juni 2013 is 123 Focus de onbetwiste nummer één in België wat betreft de virtuele bedrijfsbezoeken. 123Focus zoekt dan ook dringend gemotiveerde verkoopadviseurs om deze nieuwe Google-service in Vlaanderen op de markt te promoten en te verkopen. We zoeken concreet gemotiveerde mensen voor alle Vlaamse provincies.

Daarnaast zoeken we ook fotografen om ons team te versterken. Beschik je over het vereiste materiaal om 360°-opnames te maken, heb je een wagen en ervaring in de publiciteitsfotografie? Wil je Google als referentie op je visitekaartje toevoegen? Neem dan snel contact met ons op via de onderstaande links.

Duur van het project: 2 tot 4 jaar
Vereist statuut: lid van SMartBe of zelfstandig
Verloning: zeer aantrekkelijk

Contact

Geïnteresseerd?
Vul snel één van de beide onderstaande documenten in:

Fotografen:
https://docs.google.com/forms/d/1YF_mZVQQm3V9VW5Oo900YemBCzGJ1ZLUq1fzNTGp30U/viewform

Activité
photographie
Choisissez le type de média:
Offres d'emploi
Région
Anvers
Annonce ajoutée le
2013-12-16 13:20:55
Posté par Smartagora-a-iconAgoranomios