Band zoekt zanger

Wij zijn vier gasten tussen 23 en 25 jaar, op zoek naar een zeer gemotiveerde zanger. Wij vormen sinds enige tijd een rockband, waarmee we de wereld willen veroveren. Of toch alleszins proberen zo ver mogelijk te geraken. Onze droom is om op de grote festivals en in de grote zalen van België te spelen en op de radio gedraaid te worden.


Ons eerstvolgende doel is: Humo’s Rockrally 2010. Inschrijvingen voor deze tweejaarlijkse wedstrijd moeten echter binnen zijn vòòr 1 december 2009. Wij zijn dus zeer dringend op zoek naar een zanger/podiumbeest, die ook een begaafd tekstschrijver is.
(Of deze deadline nog haalbaar is, bekijken we samen wel.)


Wij repeteren 2-maal per week (1-maal met drummer). Regio: Limburg & Vl-Brabant. Op de andere dagen schrijven wij thuis aan nummers.


Op onze myspace staan een paar van onze nummers. Wil je jezelf als kandidaat voor deze groep aanbieden, laat ons snel iets weten: bandzoektzanger123@gmail.com.


Kies 1-2 nummers van onze myspace en/of een cover en maak een tekst en zanglijn. Dan kan je die ofwel zelf bij je thuis opnemen en doormailen, ofwel kom je een keertje langs.

Contact

Voor meer info en vragen kan je ook altijd contact met ons opnemen: bandzoektzanger123@gmail.com.

http://vi.be/YIJS-0928-CJN

Activité
musique
Région
Limbourg
Annonce ajoutée le
2009-10-22 15:32:58
Posté par AgoraCesco del Ponte